Μαρία Δόσπρα – Τσακαλίδου

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Τελείωσα την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πήρα τον τίτλο της ειδικότητας της Δερματολογίας Αφροδισιολογίας το 2005.

Διατηρώ το ιατρείο μου στα Πεύκα από το 2006.

Συνεχώς ενημερώνομαι και συμμετέχω σε πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων στον τομέα της κλινικής δερματολογίας και της αισθητικής Ιατρικής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μπορώ να σας προσφέρω μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών στο ιατρείο μου.

Καλώς ήρθατε στον χώρο μας.

Το ιατρείο μας έχει, ειδικά, δημιουργηθεί για να παρέχει, υψηλού επιπέδου υγειονομική περίθαλψη, αλλά και υπερσύγχρονη δερματολογική φροντίδα, προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες του καθένα, για την ανάκτηση της λάμψης και του σφρίγους, τόσο του προσώπου όσο και του σώματος.

Το κάλλος παντός επιστολίου συστατικώτερον. Αριστοτέλης Η ομορφιά είναι η καλύτερη συστατική επιστολή.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής συντελεί στην κατάπτωση του οργανισμού μας καθώς και στην αποδιοργάνωση και απώλεια του φυσικού κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέως.

Η αισθητική ιατρική είναι η απάντηση στην απαίτηση του σύγχρονου ανθρώπου για καλύτερη εμφάνιση και περισσότερη αυτοπεποίθηση με μεθόδους επιστημονικά τεκμηριωμένες, ασφαλείς, χωρίς ταλαιπωρία, με μικρό σχετικά κόστος και με πολύ υψηλή αποτελεσματικότητα, στο ιδιωτικό ιατρείο, και χωρίς την χρήση αναισθησίας.

Πολλές από αυτές συνδυάζονται μεταξύ τους για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Απευθύνεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες κάθε ηλικίας.

Σήμερα, η Αισθητική Δερματολογία μπορεί να σας βοηθήσει να καθυστερήσετε το χρόνο και το ιατρείο μας να σας καθοδηγήσει με ασφάλεια στην επιλογή κατάλληλων θεραπειών.

Κανένας δεν είναι νέος για πάντα, αλλά μπορεί να είναι ακαταμάχητος σε όλες τις ηλικίες. Coco Chanel

 

 

 

 


Δερματολόγος Μαρία Δόσπρα – Τσακαλίδου

Eπικοινωνήστε μαζί μας!

2310 67 67 87

2310 67 33 44

dermadospra@gmail.com