ΝΗΜΑΤΑ PDO: Αντιμετωπίστε τη χαλάρωση του δέρματος στο πρόσωπο και στο σώμα

ΑΠΛΑ ΚΑΙ COG.

Τα PDO νήματα είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις – των τελευταίων χρόνων- για άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τις περιοχές του προσώπου και του σώματος, με σημαντική χαλάρωση, αποφεύγοντας το χειρουργείο.

Είναι αγγειοχειρουργικά ράμματα πλήρως απορροφήσιμα από τον οργανισμό και χρησιμοποιούνται στη χειρουργική εδώ και πολλά χρόνια, με ασφάλεια.

Εφαρμόζονται εύκολα και γρήγορα στο ιατρείο, στα σημεία που υπάρχει ανάγκη για σύσφιξη και ανόρθωση.

Μπορούν να γίνουν σε όλες τις ηλικίες, σε άντρες και γυναίκες ακόμη και μετά από απότομη απώλεια βάρους, μετά από εγκυμοσύνη, σε φωτογηρασμένο δέρμα και σε λεπτό δέρμα.

Με τα απλά PDO νήματα σχηματίζουμε ένα πλέγμα ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα, στα σημεία που θέλουμε να ανορθώσουμε, να ισχυροποιήσουμε, να δυναμώσουμε.

Γύρω από αυτό το πλέγμα διεγείρονται οι μηχανισμοί ανάπλασης και παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

Τα COG νήματα είναι άμεσης ανάρτησης και σχηματίζουν ένα πλέγμα που ανορθώνει τους ιστούς – κυρίως του προσώπου – άμεσα, γρήγορα και εύκολα.

Τοποθετούνται λίγο πιο βαθιά από την επιδερμίδα και την ίδια στιγμή μπορούμε να δούμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Ανάλογα με το πρόβλημα του προσώπου ή του σώματος επιλέγουμε είτε τα απλά PDO νήματα, είτε τα COG, είτε τον συνδυασμό τους.

Στο πρόσωπο εφαρμόζονται στο περίγραμμα, στην περιστοματική περιοχή, στην περιοφθαλμική περιοχή, στο μέτωπο, στις παρειές, στο διπλοσάγονο και στον λαιμό.

Στο σώμα εφαρμόζονται στα σημεία έντονης χαλάρωσης όπως βραχίονες, στους έσω μηρούς, στο στήθος, στην κοιλιά, στους γλουτούς και όπου υπάρχει ανάγκη.

Δερματολόγος Μαρία Δόσπρα – Τσακαλίδου

Eπικοινωνήστε μαζί μας!

2310 67 67 87

2310 67 33 44

dermadospra@gmail.com