Τέλος στην ονυχομυκητίαση!

beautiful-feet-and-hands
Όμορφα πόδια και χέρια χωρίς μύκητες

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΝΥΧΟΜΥΚΗΤΙΑΣΗ

Δείξτε τα πόδια σας και τα χέρια σας!

Το νέο, υπερσύγχρονο LunulaLaser ήρθε για να θέσει νέα δεδομένα στη θεραπεία του μύκητα των νυχιών.

 

Τι είναι η ονυχομυκητίαση;

Σύμφωνα με έρευνες, η ονυχομυκητίαση είναι η πλέον δυσκολότερη πάθηση για διάγνωση και θεραπεία. Πρόκειται για τη συχνότερη ασθένεια των νυχιών που συναντάται κυρίως στα δάκτυλα του ποδιού και αφορά το 10% των ενηλίκων παγκοσμίως.

 

«Σπιτικές» και άλλες θεραπείες που δεν έχουν αποτέλεσμα

Λόγω της συχνότητας της πάθησης, αναπτύσσονται κατά καιρούς αρκετοί τρόποι «θεραπείας» που δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα. Οι συνταγές που διαδίδονται κατά καιρούς είναι μεν φθηνές, αλλά αναποτελεσματικές και καμιά φορά και επικίνδυνες. Επιπλέον, άλλου είδους τοπικές θεραπείες ή φαρμακευτικές αγωγές μπορεί να λύσουν το πρόβλημα αλλά ο μύκητας συνήθως επανέρχεται, ενώ παράλληλα υπάρχουν περιπτώσεις που λόγω χρήσης πολλών και άλλων φαρμάκων είναι αδύνατον να ακολουθήσουν φαρμακευτική αγωγή από το στόμα για την ονυχομυκητίαση.

 

LunulaLaser: Η Επανάσταση στην Ονυχομυκητίαση

Το LunulaLaser είναι ένα laser χαμηλής ισχύος που χρησιμοποιείται για να θεραπεύσει τον μύκητα του νυχιού ριζικά και αποτελεσματικά με λίγες μόνο θεραπείες. Η λειτουργία του είναι απλή: χρησιμοποιώντας μία διπλή δίοδο εκπομπής φωτός, το laserενισχύει την παραγωγή φυσικών παραγόντων από τον οργανισμό που καταπολεμούν τον μύκητα. Η περιοχή αιματώνεται άμεσα, ο μύκητας καταστρέφεται ριζικά και ολόκληρη η περιοχή του νυχιού θεραπεύεται και αναπλάθεται.

 

Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας

Το LunulaLaser προσφέρει γρήγορη και ανώδυνη λύση στο πρόβλημα της ονυχομυκητίασης. Είναι πλήρως αποτελεσματικό, αφού ο μύκητας εξαφανίζεται μόνιμα, ενώ παράλληλα δεν απαιτείται αναισθησία. Τέλος, λόγω της χρήσης laser χαμηλής ισχύος, η μέθοδος κρίνεται απόλυτα ασφαλής και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος επιμόλυνσης. Συνήθως απαιτούνται 4-6 συνεδρίες για οριστική λύση, πάντα σύμφωνα με τη γνώμη και παρακολούθηση της δερματολόγου.

Το LunulaLaser μπορεί να βοηθήσει και σε άλλες παθήσεις, όπως ψωρίαση νυχιών, νύχια με αργή ανάπτυξη, αλλά και νύχια που παρουσιάζουν επιπλοκές λόγω διαβήτη. Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στα πόδια όσο και στα χέρια (όπου υπάρχει ανάγκη).

Ενημερωθείτε από το DospraDerma – Δερματολογικό Ιατρείο και φέρτε την επανάσταση…στα  «άκρα σας» !

 

Δερματολόγος Μαρία Δόσπρα – Τσακαλίδου

Eπικοινωνήστε μαζί μας!

2310 67 67 87

2310 67 33 44

dermadospra@gmail.com