fbpx espa-banner
slider image b flower slider

Ενυδάτωση Προσώπου… Ξεδιψάστε το Πρόσωπό σας!

Η καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας είναι απαραίτητη για να μπορέσει να κρατήσει την υγρασία της και να ενυδατωθεί. Αρχικά, καθιερώστε τον βραδινό καθαρισμό προσώπου, ακόμη και αν δεν υπάρχει μακιγιάζ, με ειδικά προϊόντα ντεμακιγιάζ, κατά προτίμηση κρεμώδη γαλακτώματα και προϊόντα καθαρισμού με ουδέτερο ph– ποτέ με κρεμοσάπουνο χεριών ή σώματος.

Χρήσιμες συμβουλές για την ενυδάτωση προσώπου

Προσοχή στο ζεστό νερό στο πρόσωπο, επειδή ξηραίνει την επιδερμίδα. Καλύτερα να χρησιμοποιείτε τα ιαματικά νερά που κυκλοφορούν για την ενυδάτωση προσώπου. Πρέπει να αυξηθεί η καθημερινή ενυδάτωση με κρέμες που έχουν πλούσιες και λιπαρές υφές και περιέχουν αλόη βέρα,υαλουρονικό οξύβούτυρο καριτέουρίαγλυκερίνη και άλλα συστατικά, που θα ανανεώσουν την ισορροπία του υδρολιπιδικού φραγμού της επιδερμίδας. Επίσης, η χρήση στο πρόσωπο ενισχυμένης εντατικής ενυδάτωσης και με αντίστοιχες μάσκες ανακουφίζει άμεσα το δέρμα.
Σημαντική είναι η χρήση κάποιου ενυδατικού ορού (serum) πριν την κρέμα ημέρας και νύχτας, που βοηθά την επιδερμίδα να αποκτήσει επιπλέον υγρασία.

Φυσικά, το σημαντικότερο απ’ όλα είναι να πίνουμε πολύ νερό για να τροφοδοτούμε εσωτερικά τον οργανισμό, να υπάρχει μια ισορροπημένη διατροφή και αποφυγή του καπνίσματος, του αλκοόλ και του άγχους. Εάν παρ’ όλα αυτά συνεχίζει να είναι αφυδατωμένη η επιδερμίδα, υπάρχουν μεσοθεραπείες με υαλουρονικό οξύ, που συγκρατούν την υγρασία και δίνουν λάμψη και υγιή, νεανική όψη στην επιδερμίδα.

Αναζωογονήστε το πρόσωπό σας μετά το καλοκαίρι!

>