...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
0.00 0
Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Skin Ceuticals Triple Lipid Restore 2:4:2 48ml Αντιγηραντική κρέμα προσώπου για αναπλήρωση κυτταρικών λιπιδίων για όλους τους τύπους δέρματος

Aντιγηραντική Κρέμα Προσώπου για Αναπλήρωση Λιπιδίων με Ceramides.

 

Αντιγηραντική θεραπεία που επαναφέρει τα κυτταρικά λιπίδια και ενισχύει την υποστήριξη του δέρματος, τη φυσική του αποκατάσταση και τη θρέψη.
Με την ηλικία, η παραγωγή λιπιδίων μειώνεται (ceramides, φυσική χοληστερόλη και λιπαρά οξέα) καθώς το δέρμα χάνει την δυνατότητα που έχει να αυτό-διορθώνεται, με αποτέλεσμα να είναι πιο ορατά τα σημάδια γήρανσης όπως η τραχύτητα, η θαμπάδα και η χαλάρωση.
Η καινοτόμος αντιγηραντική κρέμα Triple Lipid Restore 2:4:2 περιέχει το μέγιστο συνδυασμό συγκέντρωσης λιπιδίων 2% καθαρά ceramides, 4% φυσική χοληστερόλη και 2% λιπαρά οξέα, προσφέροντας την 1η βελτιστοποιημένη συγκέντρωση λιπιδιών που συμβάλλουν στην φυσική αποκατάσταση και αναγέννηση της ώριμης επιδερμίδας.
Τα σημάδια και η υφή του γερασμένου δέρματος βελτιώνονται ορατά και η εμφάνιση των πόρων μειώνεται, χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη, απαλή επιδερμίδα και λάμψη.

 

Κατάλληλο για: Κανονικές, Λιπαρές, Ξηρές, Μικτές και Ευαίσθητες ώριμες επιδερμίδες.

130.00

Κοινοποίηση σε
Κωδικός προϊόντος: 3606000435087 Κατηγορίες: , ,

Για τύπους δέρματος: Ευαίσθητο|Κανονικό|Λιπαρό|Μικτό|Ξηρό

Κατηγορία ανάγκης: Ώριμο & Γηρασμένο Δέρμα

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.